Ficz Antal

Leadership Coach

Specializat în leadership coaching, Ficz Antal sprijină managerii și liderii în diferite teme, cum ar fi: motivarea angajaților, comunicare eficientă, creșterea eficienței și dezvoltarea creativității.

Motivarea angajaților

Instrumente numeroase și actualizate pentru identificarea factorilor de motivație și integrarea acestora pentru creșterea eficienței angajaților.

Comunicarea eficientă

Introducerea schimbărilor esențiale, dar și toate procesele de comunicare verticale și orizontale vor fi construite pe principiile persuasiunii.

Creșterea eficienței

Dacă un lider vrea oameni eficienți în echipa sa, atunci trebuie să se asigure că oamenii lui sunt antrenați fie de el, fie de un coach extern.

Dezvoltarea creativității

Creativitatea devine abilitatea cea mai importantă a secolului 21., de aceea dezvoltarea continuă a acesteia trebuie să devină o prioritate.

Dacă vreți rezultate mai bune în domeniile de mai sus, nu trebuie să faceți altceva, decât să luați contactul cu noi și să discutăm. Asta nu vă obligă la nimic, aveți risc zero. Dacă vreți să intrați în contact, dați click aici!

Cursuri pentru leaderi

În curând...

Ficz Antal

Au spus despre el