Despre mine

Leadership Coach

Pun întrebarea potrivită, ca oamenii de afaceri și liderii să creeze și să mențină organizația lor la un nivel de eficiență extraordinar și într-o stare bună de sănătate. Serviciile mele destinate liderilor cuprind următoarele domenii:

Motivarea angajaților

Mindenki motiválható valamivel. Ha a vezetők kellő időt fordítanak az embereik motiválhatóságának a megismerésére, és ha szem előtt tartják azokat, a siker biztosított.

Comunicare eficientă

Ha egy vezető jól ötvözi a tranzakcionális vezetői megközelítést a transzformációs megközelítéssel, akkor az emberei követni fogják őt tűzön-vízen át.

Trainer

Domeniile mele: agile leadership, public speaking, comunicarea, motivarea, managementul conflictelor, time management, managementul stresului, inteligența emoțională.

Facilitator

Ofer sprijin echipelor în realizarea cu succes a unui proiect, a unei ședințe de lucru, în luarea unei decizii importante. Perspectivele diferite duc la rezultate mai evidente.

În munca mea, cel mai important este clientul meu: scopurile și eforturile lui de dezvoltare. Dezvoltarea necesită muncă consecventă și feedback, tocmai de aceea îmi ajut clienții printr-un un limbaj clar, o inimă deschisă, și cu urmărirea principiilor dezvoltării continue. Cum pot să contribui la succesul afacerii Dumneavoastră: