FICZ ANTAL - VEZETŐI COACH

Vezetés könnyedén

Ficz Antal a vezetők egyéni edzőjeként hisz abban, hogy a vezetők kezében van az erő és a tudás, hogy a többiek életét (mindegy, hogy milyen szempontból) és így a sajátjukat is, jobbá tegyék.Ezt pedig nem görcsösen, hanem könnyedén.

Miért a vezetők? Pontosan azért, amitől vezetőkké váltak: felelősséget vállaltak.

A vezető feladata egyszerű, de nem könnyű. Tréneri és coach tevékenységében Ficz Antal azt hangsúlyozza, hogy a vezető kiválóan kommunikáljon, inspirálóan motiváljon, egyénre szabottan segítsen a többieken, a megfelelő intellektuális stimulálást biztosítsa. Szakterületei ezeket öleli fel (lásd bővebben alább).

EseményekVélemények

MIÉRT FICZ ANTAL?

Szolgáltatásai olyan magabiztos vezetőknek szólnak, akik hisznek a lehetőségeikben és abban, hogy egy kísérő (coach) segítségével a legjobb döntéseket tudják meghozni.

Egyénre szabott megközelítés

Mindenki helyzete (céljai és problémái) más, ezért a megoldásokat is e helyzetek függvényében találjuk/fejlesszük ki.

Modern Technológiák

Kutató munkánk célja, hogy mindig a legújabb és bizonyítottan a leghatékonyabb módszerekkel és technikákkal avatkozzunk be.

Egyszerű megoldások

A változás önmagában nehéz, éppen ezért a lehető legegyszerűbb, de ugyanakkor a leghatásosabb megoldásokban hisz.

Események

Nyitott eseményeinket megtalálod itt, legyen szó online vagy offline eseményekről

RÓLAM MONDTÁK

SZOLGÁLTATÁSAINK

Készségfejlesztés

Prezentációs készségek, időgazdálkodás, kommunikáció és ügyfélkapcsolat, stresszkezelés, konfliktuskezelés, tárgyalás, érzelmi intelligencia stb.

Szervezetfejlesztés

Ha tartós és szemmel látható változást akarunk a szervezet szintjén, akkor nem elég alkalmanként és helyenként beavatkozni.

HR Stratégia

Az emberi erőforrások terén a legtöbb hiba megelőzhető lenne, ha időt és energiát fordít a szervezet egy tiszta és átfogó stratégia kidolgozására.

Karrier tanácsadás

Az ügyfelek megtanulják, hogyan alakítsák ki és tartsák meg a foglalkoztatottságukat az aktuális életszakaszuknak megfelelően.

MODERN VEZETŐI ESZKÖZÖK

Eljött az idő a változásra? Hívjon most!

+40 726 369 729

+40 726 369 729

Úgy látja, hogy tudunk segíteni?
Hívjon most!

FICZ ANTAL

Vezetői coach. Tréner.

14 éve működteti a Fontium Training & Coaching Kft-t, ami a vezetők fejlesztévésel foglalkozik a csapatvezetők szintjétől egészen a felsővezetők szintjéig.

Személyes szenvedélye és egyben küldetése az életvezetés, ezért tevékenységei között fontos szerepet kap az életvezetési (life) coaching és tréningek is.

+40 726 369 729
ficz@ficz-antal.ro
BehanceInstagram

SZAKÉRTŐ TÁRSAIM

AHOGY DOLGOZUNK

  • 1.

  • 2.

Igényfelmérés

Ahhoz, hogy a legkedvezőbb és legrelevánsabb ajánlatot tudjuk elkészíterni, fel kell mérjük a fejlesztési szükségleteket és igényeket.

Tervezés és szervezés

Az igényfelmérés eredményei alapján kitűzzük a célokat és a vezetőséggel együtt megtervezzük és megszervezzük a beavatkozást.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Beavatkozás

A tervek alapján megtörténik a beavatkozás, legyen szó coachingról, képzésről, csapatépítésről, beszélgetésről stb.

Eredmények kiértékelése

Ez legtöbbször megtörténik közvetlenül a beavatkozás után is, de a leghitelesebb kiértékelés 1-2 hónap után történik meg a megegyezett formában.

Utánkövetés (Follow up)

Ahhoz, hogy a tanultakat szokássá alakítsuk, ahhoz rengeteg gyakorlásra van szükség. Ez pedig úgy tud megtörténni, ha utánkövetjük.

WEBINÁRIUMOK

ELÉRHETŐSÉGEIM

520071 Sepsiszentgyörgy, Állomás utca, 19. szám, 1/B/10

+40 726 369 729

ficz@ficz-antal.ro

Hétfő - Péntek 10:00 - 19:00

ÍRJ NÉHÁNY SORT!

Ha a fenti elérhetőségek egyike sem felel meg neked, akkor írd le ide a gondolataidat. Mi a legrövidebb időn belül jelentkezünk.

 

Üzenet küldése

Online képzéseim az Udemy-n