INGYENES LETÖLTÉSEK

KIS ÉS KÖZEPES VÁLLALKOZÁSOKNAK

Készségfejlesztés

Prezentációs készségek, időgazdálkodás, kommunikáció és ügyfélkapcsolat, stresszkezelés, konfliktuskezelés, tárgyalás, érzelmi intelligencia stb.

Szervezetfejlesztés

Ha tartós és szemmel látható változást akarunk a szervezet szintjén, akkor nem elég alkalmanként és helyenként beavatkozni.

HR Stratégia

Az emberi erőforrások terén a legtöbb hiba megelőzhető lenne, ha időt és energiát fordít a szervezet egy tiszta és átfogó stratégia kidolgozására.

Karrier tanácsadás

Az ügyfelek megtanulják, hogyan alakítsák ki és tartsák meg a foglalkoztatottságukat az aktuális életszakaszuknak megfelelően.

KÖVETKEZŐ ESEMÉNYEK

No event found!

AHOGY DOLGOZUNK

  • 1.

  • 2.

Igényfelmérés

Ahhoz, hogy a legkedvezőbb és legrelevánsabb ajánlatot tudjuk elkészíterni, fel kell mérjük a fejlesztési szükségleteket és igényeket.

Tervezés és szervezés

Az igényfelmérés eredményei alapján kitűzzük a célokat és a vezetőséggel együtt megtervezzük és megszervezzük a beavatkozást.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Beavatkozás

A tervek alapján megtörténik a beavatkozás, legyen szó coachingról, képzésről, csapatépítésről, beszélgetésről stb.

Eredmények kiértékelése

Ez legtöbbször megtörténik közvetlenül a beavatkozás után is, de a leghitelesebb kiértékelés 1-2 hónap után történik meg a megegyezett formában.

Utánkövetés (Follow up)

Ahhoz, hogy a tanultakat szokássá alakítsuk, ahhoz rengeteg gyakorlásra van szükség. Ez pedig úgy tud megtörténni, ha utánkövetjük.

RÓLAM MONDTÁK

Eljött az idő a változásra? Hívjon most!

+40 726 369 729

+40 726 369 729

Úgy látja, hogy tudunk segíteni?
Hívjon most!

FICZ ANTAL

Vezetői coach. Tréner.

14 éve működteti a Fontium Training & Coaching Kft-t, ami a vezetők fejlesztévésel foglalkozik a csapatvezetők szintjétől egészen a felsővezetők szintjéig.

Személyes szenvedélye és egyben küldetése az életvezetés, ezért tevékenységei között fontos szerepet kap az életvezetési (life) coaching és tréningek is.

+40 726 369 729
ficz@ficz-antal.ro
BehanceInstagram

SZAKÉRTŐ TÁRSAIM