Isten hozott, Anti vagyok

Áldottnak érzem magam, hogy nyolc éve vezetői (leadership) coachként hozzájárulhatok az emberek és a szervezetek fejlődéséhez. Földrajztanárként kezdtem, de azelőtt villanyszerelőként dolgoztam, “fényképész” fedőnévvel. Tanárként nem az foglalkoztatott annyira, hogy “leadjam” a tananyagot, hanem inkább az, hogy megértsem a diákjaimat, támogassam őket az egyéni és közösségi céljaik megvalósításában.

Küldetésem, hogy az emberek (ezen belül a vezetők) számára egy pontos tükör legyek, amely segít reflektálni, tervezni, lehetőségeket feltárni, megfelelő döntéseket hozni, és következetesen kitartani a kiválasztott úton.

Miért csinálom ezt? – kérdezte az egyik újságíró is. Két oka van: hiszek a küldetésemben, és szeretem a munkámat. Nagyon hálás vagyok, hogy mindkettőbben az ügyfeleim erősítenek meg a visszajelzéseikkel, a látható és nem látható eredmények tudatosításával.

Életem középpontjában viszont a családom van: Marika, a feleségem, és két gyermekünk: Kamill és Soma.

Szeretnék sok mindent hátrahagyni a közösségemnek, ezért a fentiek mellett rádióműsort és blogot vezetek, önkénteskedek és különböző projektekben veszek részt.

 

Mottóm
Nézz a tükörbe és ne engedj a csábításnak,
hogy az átmeneti dominanciát
egyenlővé tedd a hosszan tartó túléléssel.”

– Michael A. Roberto

Értékeim

A tevékenységemet a következő értékek követésére építem.
  • Tiszta beszéd.
  • Nyitott szív.
  • Paraszti józan ész.
  • Folyamatos fejlődés.
SZAKTERÜLETEIM

Leadership

90%

Coaching

85%

Szervezetfejlesztés

85%

Public Speaking

90%

Kiégés (burnout) megelőzése

80%
Legismertebb ügyfeleim