Szervusz, Anti vagyok

Szerencsésnek tartom magam, hogy 13 éve trénerként, coachként a legjobbat hozhatom ki az emberekből. Tanárként kezdtem, de azelőtt nagyon rövid ideig villanyszerelőként is dolgoztam. Már tanárként az foglalkoztatott, hogyan tudnám motiválni a diákokat arra, hogy fejlesszék magukat, eredményesebbek, sikeresebbek legyenek.

A végzettségeim, tapasztalataim, eredményeim helyett inkább arról beszélek, hogy mit vállaltam fel. Felvállaltam, hogy az embereket emlékeztetem a számtalan adottságukra, és ezekből kiindulva egy szebb életet teremtünk számukra, a környezetük számára. Hiszek abban, hogy mint emberként, mint szervezetként akkor tudunk hosszú távon fennmaradni, fejlődni, hatékonyak lenni, ha tudatosan erőfeszítéseket teszünk az egyensúly visszanyerésére és fenntartására.

A munkámban mindig az ügyfél a legfontosabb, mert a tanulás, a változás csak akkor működik, ha működtet. A változás következetes és kitartó munkát igényel, éppen ezért tréningjeimen a gyakorlatiasságra és a gyakorlatokra teszem a hangsúlyt, valamint a következetes utógondozásra.

Életem középpontjában a családom van, feleségem Marika és két gyermekünk: Kamill és Soma. Legnagyobb hobbim a tanulás, de nagyon szeretek emberekkel beszélgetni, és maradandót alkotni. Ezért a fentiek mellett könyveket írok, rádióműsort és blogot vezetek, online tréningeket tartok.

Küldetésem

Megszerettetni mindenkivel a tanulást, hogy mindenkiből kihozzuk a legjobbat.

“Képtelen vagyok bárkinek bármit megtanítani.
Csupán elgondolkodtatni tudom az embereket.”
– Szokrátész

Értékeim

A tevékenységemet a következő értékek követésére építem.
  • Tiszta beszéd.
  • Nyitott szív.
  • Paraszti józan ész.
  • Folyamatos fejlődés.
SZAKTERÜLETEIM

Leadership

90%

Coaching

85%

Public Speaking

80%

Kommunikáció

85%

Csapatfejlesztés

90%