Szervusz, Anti vagyok

Szerencsésnek tartom magam, hogy 13 éve trénerként, coachként a legjobbat hozhatom ki az emberekből. Tanárként kezdtem, de azelőtt nagyon rövid ideig villanyszerelőként is dolgoztam. Már tanárként az foglalkoztatott, hogyan tudnám motiválni a diákokat arra, hogy fejlesszék magukat, eredményesebbek, sikeresebbek legyenek.

A végzettségeim, tapasztalataim, eredményeim helyett inkább arról beszélek, hogy mit vállaltam fel. Felvállaltam, hogy az embereket emlékeztetem a számtalan adottságukra, és ezekből kiindulva egy szebb életet teremtünk számukra, a környezetük számára. Hiszek abban, hogy mint emberként, mint szervezetként akkor tudunk hosszú távon fennmaradni, fejlődni, hatékonyak lenni, ha tudatosan erőfeszítéseket teszünk az egyensúly visszanyerésére és fenntartására.

A munkámban mindig az ügyfél a legfontosabb, mert a tanulás, a változás csak akkor működik, ha működtet. A változás következetes és kitartó munkát igényel, éppen ezért tréningjeimen a gyakorlatiasságra és a gyakorlatokra teszem a hangsúlyt, valamint a következetes utógondozásra.

Életem középpontjában a családom van, feleségem Marika és két gyermekünk: Kamill és Soma. Legnagyobb hobbim a tanulás, de nagyon szeretek emberekkel beszélgetni, és maradandót alkotni. Ezért a fentiek mellett könyveket írok, rádióműsort és blogot vezetek, online tréningeket tartok.

Küldetésem
Küldetésem, hogy az embereket emlékeztessem az értékeikre, erőforrásaikra, ezekből kiindulva pedig együtt teremtsünk egy szebb és boldogabb világot.

Értékeim

A tevékenységemet a következő értékek követésére építem.
  • Tiszta beszéd.
  • Nyitott szív.
  • Paraszti józan ész.
  • Folyamatos fejlődés.
SZAKTERÜLETEIM

Leadership

90%

Coaching

85%

Public Speaking

80%

Kommunikáció

85%

Csapatfejlesztés

90%
Kedvenc történeteim
Az ács története
Szardíniás szendvics
Niels Bohr barométeres legendája