fbpx

Teljes élet – időgazdálkodás másképp

59 € 37 €
parchment-4746819_1280

Ha egy szebb és teljesebb életet akarsz élni, az időgazdálkodást is másképp kell csináld. Teljesen másképp. Hiába alkalmazol aktuális módszereket és technikákat, ha az nem áll össze úgy, mint egy rendszer. De nem akárki rendszere! A tied!

Ezen a tréningen te is kidolgozhatod a saját időgazdálkodási rendszeredet: amit könnyen tudsz kezelni, ami számodra értelmes és ami téged szolgál.

A képzés céljai:

A résztvevők a képzés végén képesek lesznek:

 1. Képesek lesznek megszüntetni az időpazarlást az életükben azáltal, hogy felismerik a hibás stratégiáikat és a lényegesre figyelnek.
 2. Képesek lesznek megérteni a teljes élet fontosságát és lehetőségeit úgy a szakmai, mint a magánéletükben.
 3. Képesek lesznek megtalálni a megfelelő irányt az életükben, amelynek köszönhetően csökkennek a „hibák” a tervezésben.
 4. Képesek lesznek alkalmazni a hétköznapokban a heti tervezéskeretet, képesek lesznek testre szabni és egyre hatékonyabbá tenni egy teljesebb életért.
 5. Képesek lesznek sikerrel alkalmazni az egyik tervezési módszert a heteik megtervezésére, hogy egy teljes és boldog életet éljenek hétről-hétre
 6. Képesek lesznek rangsorolni a tevékenységeiket olyan szinten, hogy csak azokra fókuszáljanak, ami igazán fontos.
 7. Képesek lesznek őszinte döntéseket hozni az életük minden pillanatában, miközben megörzik a testi-lelki-érzelmi-spirituális egyensúlyukat.
 8. Képesek lesznek egy teljes életet élni elsősorban az eredmények megfelelő értékelésével.
 9. Képesek lesznek különböző időnyerési technikákat könnyedén alkalmazni úgy a szakmai, mint a magánéletben: delegálás, nemet mondás, megszakítások kezelése, a halogatások kezelése
 10. Képesek lesznek a fenti célokat sikeresen beültetni a hétköznapjukba mindaddig, amíg az a második énükké nem válik.

Kurzus jellemzői

 • Előadások 26
 • Tesztek 0
 • Időtartam 12 óra
 • Képzettségi szint All levels
 • Nyelv Magyar
 • Tanulók 30
 • Bizonylat Nem
 • Eredmények Igen
Ficz Antal

Ficz Antal

59 € 37 €

Hagyj egy üzenetet