fbpx

Salut, mă numesc Antal

Mă simt binecuvântat că de opt ani pot contribui ca leadership coach la dezvoltarea organizațiilor (și implicit a oamenilor). Înainte să devin profesor de geografie, am lucrat ca electrician, cunoscut și sub pseudonimul “fotograful”. Ca profesor nu am fost atât de preocupat de “predarea” materiei, cât de înțelegerea elevilor și de susținerea lor în realizarea scopurilor personale și de grup.

Misiunea mea este să fiu pentru oameni (în special pentru lideri) o oglindă precisă, care ajută în reflectare, în planificare, în identificarea noilor posibilități, în luarea unor decizii corecte, în urmărirea consecventă a drumului ales până la capăt.

De ce fac asta? – m-a întrebat și un ziarist. Am două motive: cred în misiunea mea, și îmi place ceea ce fac. Sunt foarte recunoscător, că în cele două motive sunt încurajat tocmai de clienții mei prin feedback-ul lor, și prin conștientizarea rezultatelor mai mult sau mai puțin vizibile.

Cele mai importante persoane din viața mea rămân: Maria, soția mea, și copii noștri: Kamill și Soma.

Vreau să las comunității mele multe, de aceea pe lângă cele amintite mai sus realizez emisiune de radio, conduc un blog, sunt voluntar și particip în diferite proiecte.

Motto-ul meu
Nu pot învăţa pe nimeni nimic.
Pot doar să-i fac să gândească.”
– Socrate

Valorile mele

Activitatea mea se bazează pe următoarele valori:
  • Vorbă clară.
  • Inimă deschisă.
  • Gândire rezonabilă.
  • Dezvoltarea continuă.
DOMENII DE SPECIALITATE

Leadership

90%

Coaching

85%

Dezvoltarea organizațională

80%

Public Speaking

90%

Prevenirea burnout-ului

90%

Clienții mei mai cunoscuți

Contactați-mă acum!