NUMAI 3 MINUTE

… pentru trei întrebări…

EVENIMENTE

No event found!

CUM ASIGURĂM SUCCESUL?

  • 1.

  • 2.

Identificarea nevoilor

Pentru a vă oferi cea mai avantajoasă soluție, la începutul colaborării trebuie să facem identificăm și să analizăm nevoile de formare.

Planificare și organizare

Pe baza studiului nevoilor de formare împreună cu conducerea organizației formulăm scopurile și planificăm intervenția.

  • 3.

  • 4.

  • 5.

Intervenție

În urma planificării începem intervenția în cadrul organizației, fie vorba de coaching, program de formare, team building, facilitare etc.

Evaluarea rezultatelor

Evaluarea rezultatelor este făcută și la finalul intervențiilor, dar considerăm că cea mai concludentă evaluare putem face la 1-2 luni de la intervenție.

Follow up

Pentru aprofundarea noilor cunoștințe și abilități considerăm că este necesară o urmărire a aplicării acestora în situațiile de zi cu zi.

FICZ ANTAL

Leadership coach

În ultimii 16 ani Ficz Antal și-a focusat eforturile asupra înlesnirii vieții profesionale și personale a liderilor. El contribuie la acest lucru prin serviciile sale de Leadership coaching, Cursuri leadership și Cursuri de dezvoltarea a abilităților „soft”.

Totodată este pasionat și de dezvoltarea personală, tocmai de aceea a înființat și susține proiectul „E bine să trăiești așa”, unde cei interesați beneficiază de traininguri de dezvoltare personală și de servicii life coaching.

+40 726 369 729
ficz@ficz-antal.ro
LinkedInYoutubeVimeo

E timpul pentru schimbare? Sunați-mă acum!

+40 726 369 729

+40 726 369 729

Úgy látja, hogy tudunk segíteni?
Hívjon most!

AU SPUS DESPRE MINE

LEADERSHIP TRANSFORMAȚIONAL