fbpx

SOLUȚIA AUTENTICĂ PENTRU LEADERI

Az élet sokkal komplexebb olcsó sikersztoriknál. A hétköznapokban nem a drágán osztogatott jótanácsok segítenek, mert a te helyzeted merőben más mindenki más helyzetétől. Ilyen körülmények között minden fillér kidobott pénz.
A fejlődés gyakorlatban történik meg. Vállalkozóként kellő tapasztalattal rendelkezel, hogy tudd: a puding próbája az, hogy megkóstoljuk. Számodra az jelent előrehaladást, ha a gyakorlati megoldások kézzelfogható eredményekhez vezetnek.
A (jó)tanács-adók nem vállalnak felelősséget helyetted. A vállalkozásodért egyetlen személy vállal felelősséget: TE. A változást csak felelősségvállalással, határozott lépésekkel lehet megtenni. Ezt pedig egy edző támogatásával/bíztatásával könnyebb megtenni.
A folyamatos fejlődés lépésről-lépésre történik. Jogosan teheted fel a kérdést, hogy mi lehet az a fejlődési forma, ami által a vállalkozásod eredményessége és versenyképessége javul. Nem a csodák, hanem a következetes munka hoz eredményeket.

CEI 7 PAȘI

Care prin conștientizarea situațiilor și acțiunile concrete întreprinse generează o dezvoltare autentică.

Válaszd a coachingot

Számos lehetőséggel állok rendelkezésedre.

"Menetrend" szerint

Olyan vezetőknek ajánljuk, akik rendszerességgel akarnak dolgozni a saját és a csapatuk teljesítményének javításán. Egyéni és csoportos formában is.

Keress meg!

Alkalmi coaching

Ha csak egy adott helyzetben vagy egy alkalmi problémában szeretnél megoldást találni, akkor legtöbbször elég néhány ülés. Az első ingyenes!

Kérj időpontot!

Online coaching

Ma a távolság már nem akadály a fejlődés útjában. A Skype-on vagy más csatornán megtaláljuk a módját arra, hogy együtt dolgozzunk a céljaidon.

Vegyél fel a kapcsolataid közé!

Öncoaching munkafüzettel

Az egyik legismertebb öncoaching munkafüzetem az Éves Tervező. Minden évben több százan töltik le. Katt az alábbi linkre további füzetekért!

Öncoaching munkafüzetek

Mondd el, hogy mit szeretnél

Az első lépés az, hogy találkozzunk és beszélgessünk.

Próbáld ki az első ülést ingyen!

Jelentkezési lap - Ingyenes online coaching

Kérjen időpontot online coachingra, hogy lássuk, az online coaching vezetőknek megfelelő-e Önnek.