fbpx
book-1568015-639×426(1)

Gyökeres változás

Vállalkozó

Köszönettel tartozom, hogy megnyitottad előttem a lehetőségeket, megtanítottad, hogy az agyunk mennyire végtelen potenciállal rendelkezik, hogyan tervezzünk és használjuk ki a lehetőségeit!!! Gyökeresen megváltoztatott az a pár hét, amit veled töltöttünk, és nagyon remélem, hogy kitartasz a terveid mellett, hisz még sok hozzám hasonló embernek van szüksége Rád!

rrt_logo

Csapatdinamika

Projektmenedzser - Red Rock Tech

Külön kiemelném Ficz Antal képességét, hogy felépítsen és fenntartson egy csapatdinamikát, olyan emberek között, akik különböző cégektől és más iparágakból jöttek.

hands-2-ok-hand-1241594-640×480

Legyen folytatás is…

Polgármester

Több minden volt jó a képzésben, ahogy már szóban mondtam: ahogy fel voltál készülve, ahogy mederbe tartottad, ahogy lereagáltál pillanatokat, az értékrendedből fakadó állásfoglalásaid, a természetes személyességed, melyekkel a határokon belül maradsz mégis, hitelességed, a módszertani alaposságod stb.

Adjon neked az Isten mindehhez töltekezési lehetőséget, bölcsességet és sok jó alkalmat, ahol/ akikkel kamatoztatni tudod ezt a tudásodat,  képességedet!

Ms_logo

Anti Székelyföld személyiségfejlesztő trénere

Tulajdonos - Magic Solutions

Mindent tud és hatékonyan használ, amit a nagy és világszerte elismert trénerek ismernek és mindezt el tudja mondani úgy magyarul és “székelyül es” nekünk, hogy megértsük!
Anti az mellett , hogy folyamatosan fejleszti magát úgy , hogy bárhol megállná a helyét, saját magát adja, természetes, barátságos, és pozitív.