Vezetői coaching - A megoldás!

Teljesen természetes, hogy egyre jobban szeretné végezni a munkáját. Vezetőként ez annyiban fokozódik, hogy másokra is pozitív hatást szeretne gyakorolni. Azt viszont Ön is tudja, hogy nem a gyors "csodák" vezetnek kiváló és tartós eredményekhez, hanem a testre szabott, következetes, és kitartó munka.
Elege van az elméleti tanács(ad)okból? Vállalkozóként kellő tapasztalattal rendelkezik, hogy tudja: a puding próbája az, hogy megkóstoljuk. Az Ön és a vállalkozása számára az jelent előrehaladást, ha a gyakorlati megoldások kézzelfogható eredményekhez vezetnek.
A (jó)tanácsadók nem vállalnak felelősséget. Legalábbis nem Ön helyett... A vállalkozásáért egyetlen személy vállal felelősséget: ÖN. A változást csak felelősségvállalással, határozott lépésekkel lehet megtenni. Ezt pedig egy edző (coach) támogatásával/biztatásával könnyebb és eredményesebb.
Keressen meg az alábbi nyomtatvány kitöltésével! Egyikünket sem kötelezi le az első beszélgetés, ahol a teljes diszkréció szabályai mellett megvizsgáljuk, hogy tudjuk-e támogatni abban, hogy a vállalkozását (az embereket beleértve) eredményesebbé, és így életképesebbé tegye.

Mikor javasolt a coaching?

A 7 LÉPÉS

Amelyek tudatosítással és konkrét intézkedésekkel a fejlődést erőteljessé teszik.

Önnek melyik formája felelne meg?

Számos lehetőség van a vezetői kiválóságának a fejlesztésére...

"Menetrend" szerint

Olyan vezetőknek ajánljuk, akik rendszerességgel akarnak dolgozni a saját és a csapatuk teljesítményének javításán. Egyéni és csoportos formában is.

Keress meg!

Alkalmi coaching

Ha csak egy adott helyzetben vagy egy alkalmi problémában szeretnél megoldást találni, akkor legtöbbször elég néhány ülés. Az első ingyenes!

Kérj időpontot!

Online coaching

Ma a távolság már nem akadály a fejlődés útjában. A Skype-on vagy más csatornán megtaláljuk a módját arra, hogy együtt dolgozzunk a céljaidon.

Vegyél fel a kapcsolataid közé!

Öncoaching munkafüzettel

Az egyik legismertebb öncoaching munkafüzetem az Éves Tervező. Minden évben több százan töltik le. Katt az alábbi linkre további füzetekért!

Öncoaching munkafüzetek

Nem tudja pontosan, hogy mit szeretne?

Az első lépés az, hogy találkozzunk és beszélgessünk.

Tudjon meg többet a coachingról!

Kérjen időpontot most!

Coaching időpont kérése

Szeretnéd a vezetői készségeidet fejleszteni? Fedezd fel a vezetői tréningek széles választékát!