Vezetői coaching - a hiteles megoldás

A jobb eredmények lépésről-lépésre, kitartó és következetes munkával jelennek meg. Jogosan teheted fel a kérdést, hogy mi lehet az a fejlődési forma, ami által a vállalkozásod eredményessége és versenyképessége javul. Nem a gyors csodák vezetnek kiváló és tartós eredményekhez, hanem a következetes és kitartó munka.
Eleged van az elméleti tanács(ad)okból? Vállalkozóként kellő tapasztalattal rendelkezel, hogy tudd: a puding próbája az, hogy megkóstoljuk. Számodra és a vállalkozásodnak az jelent előrehaladást, ha a gyakorlati megoldások kézzelfogható eredményekhez vezetnek.
A (jó)tanácsadók nem vállalnak felelősséget. Legalábbis nem helyetted... A vállalkozásodért egyetlen személy vállal felelősséget: TE. A változást csak felelősségvállalással, határozott lépésekkel lehet megtenni. Ezt pedig egy edző (coach) támogatásával/bíztatásával könnyebb megtenni.
Keress meg az alábbi nyomtatvány kitöltésével! Egyikünket sem kötelezi le az első beszélgetés, ahol a teljes diszkréció szabályai mellett megvizsgáljuk, hogy tudunk-e támogatni abban, hogy a vállalkozásodat (az embereket beleértve) eredményesebbé tedd.

A 7 LÉPÉS

Amelyek tudatosítással és konkrét intézkedésekkel a fejlődést erőteljessé teszik.

Válaszd a coachingot

Számos lehetőséggel állok rendelkezésedre.

"Menetrend" szerint

Olyan vezetőknek ajánljuk, akik rendszerességgel akarnak dolgozni a saját és a csapatuk teljesítményének javításán. Egyéni és csoportos formában is.

Keress meg!

Alkalmi coaching

Ha csak egy adott helyzetben vagy egy alkalmi problémában szeretnél megoldást találni, akkor legtöbbször elég néhány ülés. Az első ingyenes!

Kérj időpontot!

Online coaching

Ma a távolság már nem akadály a fejlődés útjában. A Skype-on vagy más csatornán megtaláljuk a módját arra, hogy együtt dolgozzunk a céljaidon.

Vegyél fel a kapcsolataid közé!

Öncoaching munkafüzettel

Az egyik legismertebb öncoaching munkafüzetem az Éves Tervező. Minden évben több százan töltik le. Katt az alábbi linkre további füzetekért!

Öncoaching munkafüzetek

Mondd el, hogy mit szeretnél

Az első lépés az, hogy találkozzunk és beszélgessünk.

Kapcsolódó bejegyzések

máj 27‚ 2018

Mi a coaching?

Próbáld ki az első ülést ingyen!

Coaching időpont kérése